Våre tjenester

______________________________________________

Nybygg og tilbygg

Vi er din totalleverandør av alle typer håndverkertjenester i Østfold. Vi påtar oss alle typer oppdrag både for privat og bedrift. For bedrift, bygger vi både nye forretningsbygg eller institusjonsbygg, som skoler, barnehager m.m.

Planlegger du å bygge hus eller et tilbygg på ditt nåværende hus?

Kontakt oss

Renovering

Bor du i eller har en verneverdig bolig som trenger ekstra omsorg? Det er en jobb for Jans Byggeservice AS og Sønn. Vi har lang erfaring innen vedlikehold og restaurering av boliger.

Jans Byggeservice AS og Sønn utfører alt innen rehabilitering fra bytte av dører, vinduer, vegger, tak og gulv. Vi monterer også kjøkkeninnredning.

Planlegger du renovering på din bolig?

Kontakt oss

Mur og flis

Jans Byggeservice AS og Sønn utfører alt innen betongarbeid, armering, forskaling, grunnmur, betongrehabilitering, fasadepussing, betonggulv, Leca mur og Termosystemer. Vi utfører en rekke tjenester, deriblant renovering av bad, flislegging, mur og puss av vegger. Vi har 3 måneders kontroll ved utføring av bad.

Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Kontakt oss

Oppussing

Et nyoppusset hjem, hytte eller arbeidsplass skaper trivsel og optimisme. Ved å kombinere lang erfaring og yrkesstolthet med kvalitetsprodukter, oppnår vi malerhåndverk av høy kvalitet. Arbeidet utføres alltid til avtalt tid, pris og kvalitet.

Trenger du hjelp til oppussing av ditt hjem?

Kontakt oss

Maling

Dersom du trenger hjelp til å male ditt hus utvendig eller innvending, kan vi gjøre jobben for deg. Vi tar på oss alt av maleoppdrag, samt sparkling. All maling vi bruker er JOTAPROFF produkter fra det velkjente merket Jotun.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre maletjenester.

Kontakt oss

Tapetsering

Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten i ditt hjem. Våre dyktige håndverkere har lang erfaring med tapetsering og vet hvordan jobben utføres på best mulig måte.

Ønsker du en forandring i hjemmet ditt?

Kontakt oss